Cursus

ZIJN in alle vrijheid

 

ZIJN geeft mensen de mogelijkheid om op geheel eigen wijze beeldend bezig te zijn en zichzelf te ervaren. Op een vrije en speelse manier, maak je een ontdekkingsreis door de wereld van beeldende bezigheden. Van het hakken en vijlen van steen, tot het kneden en vormen van klei. Van het krassen en krijten op papier, tot het vilten van wol.

 

Er wordt vrij gewerkt en zonder prestatiedruk. Je bent vrij in de materiaalkeuze en materiaalhantering. Natuurlijk wordt je daar voldoende in begeleid. Iets moois maken is niet het doel, het gaat erom dat je voor jezelf iets uit het beeldend bezig zijn kun halen dat voor jou belangrijk is. Soms is dat het proces van het beeldend werken, en soms is dat het eindproduct.

 

Er is respect voor de persoon die je bent en voor de dingen die je maakt. Je mag zijn wie je bent. Door beeldend te werken, ontdek je persoonlijke voorkeuren, wensen en behoeften. Je krijgt de tijd om gewoon even jezelf te zijn. Elke ervaring draagt bij aan persoonlijke ontwikkeling, dat is het mooie van beeldend bezig zijn. Het is een verrijking voor jezelf!

 

Aanmelden

 

Beeldend bezig zijn voor (jong) volwassenen kan individueel of groepsgewijs worden aangeboden, bij ZIJN of bij u aan huis. Bij interesse kunt u contact opnemen met Joosje Martens, via info@beeldendbezigzijn.nl. Vervolgens wordt er geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek gepland waarin uw wensen, behoeften en verwachtingen worden besproken en er gekeken wordt hoe ZIJN daar het beste aan tegemoet kan komen.

 

Kosten

Beeldend bezig ZIJN voor (jong) volwassenen:

  • Individuele begeleiding 1,5 uur: € 30,00
  • Groepsgewijze begeleiding 2,5 uur: € 25,00                                     (max. 6 deelnemers per groep)

 

Kosten beeldend bezig zijn is inclusief materialen, met uitzondering van schildersdoeken en stenen. Voor beeldend bezig zijn aan huis rekent ZIJN € 0,19 per kilometer. 

  

Mogelijk kan het beeldend bezig zijn als activerende begeleiding worden gefinancierd uit het Persoons Gebonden Budget. Meer informatie hierover vindt u op www.pgb.nl.