Kinderfeestjes

 

Ben jij op zoek naar een uniek, speels en creatief kinderfeestje?

 

Dan ben je bij ZIJN op het juiste adres! ZIJN is er ook voor kinderen! In alle vrijheid spelen, experimenteren en ervaren van verschillende materialen! Lekker beeldend bezig ZIJN en vol trots naar huis gaan met een unieke zelfgemaakte creatie!  

 

Kinderfeestjes duren gemiddeld 1,5 uur en vinden plaats op uw eigen locatie*. De jarige wordt deze middag in het zonnetje gezet en ontvangt een zelfgemaakt wollig presentje van ZIJN. Op zoek naar een andere creatieve activiteit voor een kinderfeestje? Neem gerust contact op en we kijken samen naar de mogelijkheden!

 

 

Tovervlinder vilten

 

Ga mee op reis in de wereld van het wolvilten en maak je eigen tovervlinder! Ontdek de zachte wol en bewerk deze door schuimende zeep, water en... jouw handen! Laat de fleurigste kleurtjes wol langzaam veranderen in een tovervlinder!

€ 7,50 per kind

 

 

Bloemen haarband vilten

 

Fleurige vilterij voor in je haar! We gaan aan de slag met losse plukjes wol die door water en zeep in jouw handen veranderen in een kleurrijke vilten bloem. Aan een groene stengel zie jij er met deze creatie lekker bloemig uit! 

€ 10,00 per kind

 

 

Zeep in wollen jasje vilten


Lekker met je handen genieten van schuimend zeep en warm vilt! We gaan 2 kleine gastenzeepjes een fleurig wollen jasje geven. Mooi om op je kamer neer teggen, maar ook super leuk om zelf te gebruiken! Handen wassen is vanaf nu een groot feest!

€ 10,00 per kind

 

  

Ketting van speksteen

 

Op en top feestelijk! Met behulp van kleine vijlen leer jij een persoonlijk hangertje van speksteen maken, die we aan een mooi koordje hangen. Of maak jij liever een persoonlijk amulet voor in je broekzak?

€ 10,00 per kind

 

 

Armband vilten

 

Wolvilten kent oneindige mogelijkheden en geeft bijzondere en verrassende resultaten. Door het vilten van kleine balletjes, gekleurde staafjes en een mooie eyecatcher ga jij een flitsende armband vilten!

€ 7,50 per kind

 

 

Knuffelsteen vilten

 

We gaan een steen inpakken in wol en hem een kleurig wollen jasje geven! Ontdek de zachte wol en maak met behulp van water, zeep en jouw handen je eigen knuffelsteen.

€ 7,50 per kind

 

 

* Deze prijzen zijn geldig vanaf 6 deelnemende kinderen. Vanaf 8 kinderen heb ik uw hulp nodig om de kinderen een handje te helpen gedurende de activiteit. De prijzen zijn inclusief alle materialen en inclusief reiskosten wanneer u woonachtig bent binnen een straal van 10 km vanaf ZIJN.